A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Válassz tökéletes fehérneműt esküvői ruhád alá!

Menyasszonyként hónapokat töltesz azzal, hogy megtaláld a tökéletes esküvői ruhát, de nem gondoltál még bele, hogy mit veszel majd fel alá? A nagy napon ugyanolyan fontos, hogy mit viselsz a ruha alatt, mint az, amit a kívülállók látnak. Sokan ugyanazt a fehérneműt veszik esküvői ruhájuk alá, mint amit hétköznapokon viselnek, esetleg beszereznek egy fehér melltartót-bugyi szettet és egy harisnyakötőt. Néhány kérdést tegyél fel magadnak, mielőtt egy kényelmetlen ruhadarab miatt tönkremehet életed nagy napja.

Milyen fehérnemű illik a ruhámhoz?

Mielőtt elkezdenél arról ábrándozni, milyen szexis, csipkés csodát válasz magadnak a nászéjszakára, praktikusan gondolkozz el azon, hogy vajon az esküvői ruhád alakja, formája illik-e majd a fehérneműdhöz.

Attól függően, milyen ruhát választasz nem biztos, hogy sok lehetőség közül választhatsz, ami a fehérnemű fazonját illeti. Az A vonalú ruha és az abroncsos szoknya esetében nem feltétlenül leszel gondban, hiszen ezeknél nem látszik át a bugyi vonala, választhatsz bármilyen alsóneműt. Ha azonban egy szűkebb fazon mellett döntesz, akkor már figyelned kell erre a problémára is. Arról sem feledkezhetsz meg, hogy a hátul kivágott, csipkés, vagy mélyen dekoltált felsőrészhez nem vehetsz fel vastag pántos melltartót. Ekkor esetleg mellbimbótakarót, és ragasztható mellemelőt kell viselned, hogy esztétikus maradjon megjelenésed. Néhány menyasszonyi ruha anyaga olyan, hogy láttatni engedi az alsónemű körvonalát. Ilyen esetben célszerű body-t viselni, mely egybefüggő felületével nem fog kilátszani a ruha szövetén keresztül.

Ha megtaláltad álmaid ruháját, de alakod nem egészen olyan, mint a katalógusokban, akkor érdemes egy alakformáló fehérneműt viselned az esküvői ruha alatt. Ez lehet csak alsónemű vagy melltartó, esetleg egy fűző, melyek csak azokat a részeket fogják kordában tartani, melyek nem átlagosak. A teljes alakot formázó bodyk és ruhák is jó megoldást nyújtanak, hiszen segítségükkel akár egy-két számmal kisebb ruhát is felvehetsz. Az alakformáló ruha a combokat is összefogja, így egy testre simuló, szűk szabású menyasszonyi ruha alá felvéve csodás alakot formál.

Milyen színűnek kell lenni a fehérneműnek?

A legtöbb esküvői ruha fehér színű, ami azt jelenti, hogy a testszínű alsóruházat lesz a jó választás, mely a legkevésbé látható a ruha alatt. Sok menyasszonyi ruha azonban vastagabb szövetből készül, így ekkor nagyobb a mozgásterünk is a fehérnemű színének kiválasztásakor. Ha színes anyagú alsóruhát választasz, mindig győződj meg arról, hogy biztosan nem fog-e átlátszódni az esküvői ruhán. Egy biztos, napokkal előbb próbáld fel együtt az egész öltözéket, ne az utolsó pillanatban kelljen változtatni, mert az katasztrofális következményekkel járhat. És még egy fontos dolog: keresd meg a számodra legkényelmesebb fehérneműt, mert egész napos használat, sok tánc és mozgás során bizony szükség lesz a komfortos érzésre.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat