A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Szexi fehérnemű telt, nőies formákra

 

Gyakran tapasztaljuk, hogy a teltebb formákkal rendelkező hölgyek bizonytalanok, ha egy szexibb, vagy merészebb darabot szeretnének venni. Egyszerűen nem merik megvenni a  nőiesebb, csábítóbb darabokat.

Hölgyeim, le a félelmekkel! Egyáltalán, senki nem határozhatja meg, hogy a másik ember mit viseljen, mi illik, és mi nem.

Kísérletezz bátran a szexi fehérneműkkel! Meg fogod találni a feltűnőbb fehérneműk között is, amiben igazi nőnek érzed magad.

De mi az, amitől egy nő szexinek és kívánatosnak érzi magát? Hát a szexi fehérnemű: egy jó szabású bugyi, egy tökéletes melltartó, egy érzéki combfix… Ki miben érzi jól magát.

Milyen szempontokat vegyél  figyelembe a fehérneműválasztásnál?

A megfelelő méretű fehérnemű kiválasztása nemcsak a kényelem, hanem a látvány miatt is fontos szempont. Fontos, hogy a mérettáblázatot jól áttanulmányozd vásárlás előtt, és ne megszokásból vegyél fehérneműt.

Anyagminőség: olyan fehérneműt válassz, ami jól tart, és rugalmas. Ha teltebbek a formáid, ez különösen fontos.

A nevesebb gyártók (pl: Anita, Felina) felismerték, hogy a nőies alkatú hölgyeknek mások az igényeik, és az ő számukra más anyagok, más szabásvonal a megfelelő. Ezek az alsóneműk nem az S-M -es méretű holmik “nagyobb” méretű kiadásai, hanem kimondottan a nőiesebb formákra készítenek olyan fazonokat, amelyek az erősségeinket kiemelik, de a hátrányosságainkat (amelyet elég sokszor csak mi magunk tartunk annak), eltakarják.

Miért is vegyél magadnak szexi fehérneműt?

  • segít abban, hogy megismerd és elfogadd a testedet;
  • szexibb és magabiztosabb leszel tőle (még akkor is, ha egyedül  te tudod, hogy  szexi alsónemű van rajtad),
  • mert igazi nőnek érzed magad;
  • növeli az önbizalmad;
  • vonzóvá tesz;
  • a kiválasztottad megőrül majd érted!

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat