A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Sportmelltartó - miért jó?

Amikor elkezdünk sportolni, megvesszük a felsőket, nadrágokat, sportcipőt. Itt meg is állunk, és az egyik legfontosabb ruhadarab ki is marad a vásárlásból, pedig ha nem hordod, főleg intenzív mozgásnál, akkor előbb-utóbb kellemetlen változásokkal számolhatsz.

Mi ez a fontos ruhadarab?

A sportmelltartó.

Milyen melltartót használsz intenzív mozgás alkalmával? Netán semmilyet? Vagy az edzésen is ugyanazt a melltartót hordod, amit napközben?

Kutatások bizonyították, hogy a nem megfelelő melltartó viselése nemcsak fájdalmakat okozhat, hanem a későbbiekben a mell megereszkedéséhez is vezethet, függetlenül attól, hogy mekkorák a keblek. A szövetek, a bőr megnyúlhat. A melleknek nem tesz jót az intenzív rázkódás. Nem érdemes  kockáztatni, biztosítani kell a megfelelő alátámasztást sportolás alkalmával a melleknek. Ezt pedig a megfelelő sportmelltartó kiválasztásával érhetjük el.

Anita Extreme Controll Sport Melltartó

Nagymellű nőtársaimtól gyakran hallottam, hogy a sportoláshoz két melltartót vesznek fel. Miért nem jó ez? Azon felül, hogy valóban csökkentik a mellek rázkódását, mozgását, iszonyú kényelmetlen, még a merevítő nélküli változat is. Szorít, nyom, kidörzsölheti a bőrt, akadályozza a keringést, fokozza az izzadást, és az izzadság nem tud elpárologni. Hidd el, sokkal jobban jársz egy jó minőségű sportmelltartóval!

A jó sportmelltartó minden irányból megfelelően alátámasztja a mellet, megakadályozza azok mozgását, ugyanakkor kényelmes és nem vág be. A légáteresztő anyagból készült sportmelltartók sokkal higiénikusabbak és kényelmesebbek, mint a pamut melltartók.  Az ideális sportmelltartók vastag pánttal rendelkeznek, így a terhelés nagyobb felületen oszlik el, így nem terheli a vállat. A keresztpántos és a hagyományos pánttal rendelkező típusok egyaránt jók,  válaszd azt, amelyikben jobban érzed magad.

Anita Momentum Sport Melltartó

A legjobb sportmelltartók előformázott kosárral rendelkeznek, nem szorítanak, nem vágnak be és szebbnél szebb darabokat tudsz választani magadnak.

Kutatások igazolják, hogy a sportmelltartó 74%-al csökkenti a mellek sport közbeni mozgását, míg a hagyományos fehérneműk csak 34%-al. Érdemes tehát beruházni, ha el akarod kerülni a hát, mell vagy derékfájást és meg akarod őrizni melleid feszességét és formásságát.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat