A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Mire jó a hastartó pánt?

A hastartó pántokat arra találták ki, hogy segítsenek az egyre növekvő hasat alátámasztani, tartani a várandósság idején. A negyedik hónaptól már látványos a has növekedése, a külvilág is észreveszi, hogy babát vársz. A gyors növekedést bizony nehezen bírja a has. 

A tartás is megváltozik, a gerincre nagy terhet ró az egyre nagyobb és súlyosabb has. A derékfájás, keresztcsont környéki fájdalmak is megjelenhetnek. A hastartó pánt elölről a hasat támasztja meg, hátul pedig a derék részt, így, ahogy felveszed, egyből megkönnyebbülést fogsz érezni.

Anita Varrás nélküli Terhességi Nadrág

Ha gyenge a hasfalad, az izomzatod, különösen fontos a hastartó pánt viselése. A gyenge izomzat nincs felkészülve a gyors súlynövekedésre, ezért a fájdalmaid is nagyobbak lehetnek, a szövetek pedig túlzottan megnyúlhatnak.

A terhesség második és harmadik trimeszterében a test súlypontja eltolódik.

A növekvő méh súlya alaposan igénybe veszi a gerincet, a hastartó pánt az esetleges sérüléseket is kiküszöbölheti.

Anita Terhességi Alsó

A hastartó pánt nemcsak megkönnyebbülést biztosít számodra ezekben a hónapokban, hanem egészségügyi problémák megelőzésére is használható. Ha nehezebb munkát végzel, vagy sokat kell állnod, ajánlott a viselése.

Feltétlenül ajánlott a viselése, ha

  •  gyakran feszül a hasad
  • Gyakran fáj a derekad, hátad
  • Ikreket vársz
  • Szültél már császárral
  • Volt hasi műtéted
  • gerincproblémáid vannak
  • Lazák a szöveteid

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat