A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Kinek való a balconette melltartó?

Nemcsak a ruháink, fehérneműink kiválasztásánál is nagyon fontos, hogy ne csak jól nézzen ki, és divatos legyen, hanem passzoljon a testalkatunkhoz is, kiemelje, ami előnyös, és takarja el, amit kevésbé szeretnénk megmutatni.  Ehhez tisztában kell lenned azzal, hogy milyen melltartó fajták vannak. 

Tudod, mióta létezik a balconette melltartó? Már az 1940-es években is, a mellet feltűnően hangsúlyozó melltartók egyik alaptípusa.  Híres színésznők, mint például Jean Harlow is szívesen hangsúlyozta méretes kebleit ilyen típusú melltartókkal a filmjeiben.

Olyan, mint egy fűző. A melleket alulról nyomja felfelé, felpolcolja, ha kisebbek a melleid, de szeretnéd hangsúlyozni őket, akár még plusz betéteket is tehetsz a melltartóba. A pántjaival pedig szabályozhatod, mennyire nyomja fel a melledet.

Ha melleidet nem találod elég feszesnek, akkor is jó választás az ilyen típusú melltartó, mert alulról jól alátámaszt. Még akkor is, ha nagyok a melleid, csak arra figyelj, hogy szélesebb pánttal rendelkező melltartót válassz.

A balconette melltartónak úgy van szabva a kosara, hogy minden kivágott ruhához viselheted. A kosarak szabása majdnem egyenes, nem felfelé ívelő, mint a többi melltartó típusnál.

Vannak alacsonyabban szabott kosarak, de ha nagy a melled, könnyen kibuggyanhat belőle, és a viselése is nagyon kényelmetlen lehet.

Ilyenkor válassz magasabban szabott kosarút, és szélesebb pánttal rendelkezőt.

A balconette melltartó nagyon látványosan kihangsúlyozza a melleket, minél nagyobb a melled, annál merészebbnek kell lenned, ha ilyen melltartót viselsz. Ha csak ’négyszemközt’ viselnél ilyen melltartót, a hatás garantált...

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat