A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Hogyan válassz minimizer melltartót?

A melltartó, amely optikailag  kisebbíti a nagy melleket.

Hogyan válassz minimizer melltartót?

Nincs annál kellemetlenebb egy nagy mellű nőnek, mint nap mint nap elviselni, hogy mindenki csak a melleit nézi. Ez sokszor már olyannyira kellemetlen, hogy frusztrálttá tesz minket,  és hajlamosak leszünk görbén tartani magunkat. Nap, mint nap bő lebernyegek alatt rejtegetjük a testünket, így remélve, hogy először a szemünkbe néznek majd, és nem 30-40 centivel lejjebb… A nagy mellek állandó hát- váll- es nyakfájdalmakat is okozhatnak, és ha még a görnyedt testtartás is állandósul, a fájdalmak csak fokozódnak, a  derék , a mellkas irányába is kisugároznak.

A divatos szűk felsők, a csónakkivágású, v-nyakú, vagy kerek nyakú topok még inkább kihangsúlyozzák a telt kebleket. Pedig mi, nagy mellekkel megáldott nők is szívesen viselnénk divatos felsőket, ruhákat.

Olyan melltartóra van szükségünk,  amely megfelelően tart,  optikailag kisebbíti a melleket, és optimálisan eloszlatja a mellek súlyát, mérsékelve ezzel az állandó hátfájdalmat, és megelőzi a bőr túlzott megnyúlását.

Ez a melltartó a minimizer.

A jó minőségű minimizer melltartó egy-két kosármérettel láttatja kisebbnek a melleidet.

Mivel a minimizer melltartók valamennyire leszorítják a melleket, nagyon körültekintőnek kell lenned, amikor ilyen típusú melltartót választasz.

Hogyan tudod kiválasztani a megfelelőt?

Érdemes minőségi darabot választani, mert az olcsóbb darabok nem csak a melleket szoríthatják túlzottan, de a nem megfelelő szélességű pánt is vágni fogja a válladat, főleg, ha nincsenek alápárnázva. A

súlyelosztás és a szép forma biztosításához előnyösebbek a több részből szabott kosarak. Ha a melltartó nem légáteresztő anyagból készült, nem szellőzik alatta a bőr, akkor bőrbetegségek is kialakulhatnak, pláne meleg időben. A hátpántnak is kellőképpen szélesnek és teherbírónak kell lennie, szintén a mellek megfelelő tartásának érdekében.

Nem utolsó szempont, hogy legyen nőies, csinos, szexi. Szerencsére ma már szebbnél szebb darabokból válogathatunk.

Ha minimizer melltartót vennél magadnak, ez nem azt jelenti, hogy 2-3 mérettel kisebb melltartót kell választanod. A normál melltartó méreted szerint válassz, a minimizer a szabása, kialakítása miatt mutatja kisebbnek a melleket. Ha nem vagy elégedett a látvánnyal, megpróbálhatsz egyel kisebb kosárméretűt.

Azt a melltartót vedd meg, amelyik a legkényelmesebb! Valószínűleg egész nap viselni fogod, tartson biztosan, legyenek a vállpántjai szélesek, lehetőleg alápárnázottak. Legyen légáteresztő, mert a minimizer kissé összenyomja a melleket, ha még a bőr sem tud lélegezni, bőrbetegségek is könnyen kialakulhatnak.  

A kosár ne legyen túl nagy, mert akkor nem érvényesül a kisebbítő hatás, de ne is szorítson.  Ha túl kicsik a kosarak, nem csak kényelmetlen lesz a melltartóviselés, de a mellek természetellenes formát fognak felvenni, vagy a melltartó túlságosan felnyomja majd őket.

A jó minőségű minimizer pántjai alábéleltek, párnázottak, és a kosármérettel arányosan kiszélesednek, hogy csökkentsék a vállak terhelését, és semmiképpen ne vágjanak be.

A  kosár rész közepe megerősített, ez megóvja a kosarakat a kinyúlástól. Az ilyen melltartók élettartama hosszabb, mint a megerősítéssel nem rendelkezőké.

A kerek kosarúak kényelmesebbek és szebb formájú melleket biztosítanak. Sok minimizer melltartó pántja nem állítható, érdemesebb olyat választani, aminek a pántjait te állíthatod a megfelelő méretűre, hiszen a havi ciklus szerint a mellek mérete is változik.  Ami a menstruációs ciklus elején kényelmes, az a nehéz napok előtt szörnyű kalodává változhat. Éppen ezért fontos, hogy a hát rész is legalább 3 fokozatban állítható legyen.

A jó minimizer melltartóban fellélegezhetsz: olyan érzés viselni, mintha hirtelen mázsás súlytól szabadulnál meg.

Jegyezd meg, a sportmelltartó és a minimizer nem ugyanaz. A sportmelltartót nem szabad egész nap viselni, mert erősen leszorítja a melleket, ezek úgy vannak tervezve, hogy a lehető legjobban csökkentsék a mellek mozgását futás, vagy más mozgásformák alatt.

 A minimizer melltartó a legjobb választás, ha nagyok a melleid, és szeretnéd, ha 1-2 mérettel kisebbnek látszanának. A jó minimizer  kisebbíti a melleket, szépen formázzák a melleket és minden fajta ruha, felsőrész alá felvehetőek. Nem nyomják fel a melleket, extrém dekoltázst csinálva.

És mik lehetnek a hátrányok?

A minimizer melltartók  kompressziós melltartók,  azaz a melleket valamennyire leszorítják,  összenyomják, így mutatják kisebbnek őket. Ha minden nap ilyet viselsz, egészségi problémákhoz is vezethet, mert a keringést is befolyásolja.  Nyomhatja a mirigy-és zsírállományt,  gyengítheti a szövetek, a mellek vérellátását.

A minimizer melltartókat nem ajánlott minden  nap viselni, néha elég lehet egy könnyű pamut melltartó is. De heti néhány alkalommal nyugodtan felveheted őket, így ezek a kockázatok nagyrészt elkerülhetőek. A mininmizer melltartóval olyan ruhákat is bátran felvehetsz, amiket eddig nem mertél.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat