A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Hogyan ne veszítsd el a nőiességedet a terhesség ideje alatt

 

A terhesség nyolcadik és tizedik hete között már érezhetően el kezdenek növekedni, teltebbé válni melleid. Körülbelül nyolc héttel a szülés előtt ez tovább fokozódik, hiszen a szervezet ekkor tanulja meg szabályozni a tejelválasztást. Ebben az időszakban meglévő melltartóid szorítanak, szinte úgy érzed egy abroncs fog körbe, nehezebben veszed a levegőt.

Hogyan ne veszítsd el nőiességedet a terhesség ideje alatt?

A terhesség nyolcadik és tizedik hete között már érezhetően el kezdenek növekedni, teltebbé válni melleid. Körülbelül nyolc héttel a szülés előtt ez tovább fokozódik, hiszen a szervezet ekkor tanulja meg szabályozni a tejelválasztást. Ebben az időszakban meglévő melltartóid szorítanak, szinte úgy érzed egy abroncs fog körbe, nehezebben veszed a levegőt.  Érdemes gyorsan elgondolkodnod speciális kismama és szoptatós melltartók beszerzésén, hiszen nemcsak a terhesség ideje alatt lesz rájuk szükséged, hanem a szoptatást is könnyebb lesz megoldani segítségükkel.

Miben különbözik egy normál melltartótól a kismama melltartó? – teszed fel a kérdést jogosan, hiszen sok nőnek van nagy melle, biztosan számukra is készült már kényelmes melltartó.

Ez így van, azonban a kismamák különleges igényeit a speciális melltartók tudják kiszolgálni. Ha most várod első gyermeked, akkor még nem élted át azokat a pillanatokat, amikor a melledet szétfeszíti a tej és beszakad a hátad a súlyától.

A kismama melltartó segít ezeken a problémákon fájdalom és kényelmetlen érzések nélkül túljutni. A kismama melltartó előnyös tulajdonságait az eltérő igényekre szabott kialakítása adja. A melltartó szélesebb, több fokozatban állítható vállpántjai jobban eloszlatják a terhelést. A mellkosár puha, párnázott felülete és a beépített támaszték kényelmessé teszi viselését. A háton lévő pánt általában 4-6 beállítási lehetőséget is biztosít, így a mell méretének változása könnyen követhetővé válik. Az igényes kismamák tudják, hogy a mell megereszkedése, és a terhességi csíkok kialakulása megelőzhető a jól megválasztott melltartó használatával.

A szoptatós melltartók - amelyeket a szülés után használhatnak az anyukák – szintén nagy segítséget nyújtanak. A szülés után kisbabánk etetése egy bensőséges, csodálatos időszak. A szoptatás megkönnyítése érdekében javasolt a szoptatós melltartó használata. A melltartó varrás nélküli kosara egy kézzel könnyen lenyitható, így kisbabánk szoptatása egyszerűvé válik.

Hidd el párod is jobban fog örülni annak, ha megnövekedett melleidet egy csinos melltartó keretezi. Őrizd meg a nőiességed, ne hagyd, hogy egy sebtében megvásárolt, nagymamis melltartóban lásson életed szerelme. Válasz webáruházunk kínálatából, valamint az egyéb terhesség alatt viselhető fehérneműk közül.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat