A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

100% Pénzvisszafizetési garancia

Képtalálat a következőre: „100% pénzvisszafizetési garancia”

Számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb, ezért a törvény által biztosított 14 napos elállási időt mi meghosszabbítjuk Neked (erről itt olvashatsz)

(Kérünk, figyelmesen olvasd végig)

A Bombafigura Webáruházban vásárolt termékeket korlátlan ideig visszaküldheted nekünk, és mi visszafizetjük a pénzedet.  Erre garanciát vállalunk!

Ezt a garanciát az eredeti állapotában, bontatlanul visszaküldött termék(ek) esetén biztosítjuk Neked. Egészségügyi okok miatt csak a használatba nem vett termékeket lehet visszaküldeni. A már használatba vett termékeket  nem áll módunkban visszavenni.

Miért tesszük ezt? 

-Azért, mert ismerjük termékeink jó minőségét, hiszünk bennük (legtöbbjüket mi magunk is használjuk) ezért bátran ajánljuk őket Neked is

-Mert így nincs kockázatod

-Nem kell azzal fáradnod, hogy visszavidd a boltba a terméket, és hosszasan magyarázkodj, miért is szeretnéd visszakapni a pénzedet

-Ajándékot is bátran választhatsz. Ha nem tetszik a megajándékozottnak, visszaküldheted a terméket, kicserélhetjük valami másra, vagy visszatérítjük a pénzedet

-Szeretnénk, hogy elégedett legyél, és tovább add a jó hírünket

Ha meggondoltad magad, vagy, fehérnemű esetében nem jó a méret, a szín, visszaküldheted a terméket, és kívánságodnak megfelelően visszafizetjük a vételárat+ szállítási költséget. Természetesen cserére is lehetőséged van, de csak a használatba nem vett, eredeti állapotukban visszaküldött termékek esetén.

Ha cserét szeretnél, egyszerűen csak írj nekünk az info@bombafigura.hu címre, írd meg, hogy mit rendeltél, mit szeretnél helyette, majd, kérünk, hogy gondoskodj a termék visszaküldéséről a lentebb leírt módon.

Ha egyszerűen csak elállsz a vásárlástól, kérünk, hogy töltsd ki az  Elállási Nyilatkozatot.

A csere/visszaküldés szabályai: A Pénzvisszafizetési garanciát csak bontatlan, sérülésmentes, eredeti állapotban lévő termék esetén tudjuk biztosítani. Olyan állapotban küldd vissza a termék(ek)et, ahogyan megkaptad. Ha fehérneműt rendeltél, abban az esetben tudjuk visszavenni, ha csak felpróbáltad. Ha a rendelt termékeket használatban vetted, és az eredeti állapot már nem állítható vissza, a Bombafigura Webáruház kártérítési igénnyel élhet.

A visszaküldés díja a vásárlót terheli. Csak könyvelt levélpostai küldeményt áll módunkban átvenni. Utánvétes küldeményt nem veszünk át.

!!!FONTOS!!!

A termékeket dobozba csomagolva kérjük visszaküldeni (célszerű a dobozt, melyben a csomag kiment, erre felhasználni). MIÉRT? A borítékban, buborékos borítékban küldött termékek csomagolása, doboza MEGSÉRÜL, ezzel a webáruháznak nem kevés kára keletkezik.

Borítékban visszaküldött terméket nem veszünk át, az megy vissza a feladónak.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk!

info@bombafigura.hu

+36307975672

Az Általános Szerződési Feltételek ITT olvashatóak.

 


Mérettáblázatok
fogybarat