A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Fizess biztonságosan bankkártyával!

Fizess bankkártyával!

A Barion rendszerén keresztül biztonságosan, kényelmesen és azonnal kifizetheted a  rendelésedet!

A Bombafigura webáruházban is használhatod a bankkártyádat fizetéskor. A Barion-rendszer ötféle típust fogad el:

  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • American Express

Ha ilyen kártyád van, semmi akadálya annak, hogy használd nálunk. Kérheted az így kifizetett csomagodat futárral házhoz, vagy az általad választott postára.

Mi a Barion? 

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget - ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)! Ha erről szeretnél tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu

Miért éri meg Barion tárcát nyitni? 

Mert ha regisztrálsz a Barion rendszerébe, többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli mindenütt, ahol nyílt internet van, továbbá a bankod sem számol fel érte esetleges extra díjat.

A Barionnal akkor is fizethetsz, ha nincs bankkártyád!

   Bankkártya nélkül, ha van bankszámlád ahonnan tudsz utalni, akkor három dolgot tegyél meg:

  1. Nyiss egy ingyenes Barion tárcát a https://www.barion.com/hu/ címen.
  2. Utalj a Barion tárcádba megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz a bankszámládról átutalással. A Barion honlapján találsz részletesebb információt ennek a lépéseiről.
  3. Fizess nálunk a Barion tárcáddal.

Ha bankszámlád sincs, de van készpénzed, akkor a következő három dolgot tedd meg:

MENNYIRE BIZTONSÁGOS BARIONNAL FIZETNI?

Maximálisan, amennyire az online fizetés biztonságos lehet. A Barion ugyanis a legkorszerűbb, minden létező biztonsági módszerrel ellátott, lehető legegyszerűbb online fizetési mód.

A Barion rendszere a jelenleg elérhető egyik legerősebb, a Symantec által kibocsátott, 2048-bites RSA kulccsal ellátott, Class 3 EV (Extended Validation) biztonságos adatkapcsolattal (SSL) rendelkezik. Hogy érzékelni lehessen ennek a biztonságát, jó ha tudjuk, hogy a bankok weboldalain is ezt az SSL tanúsítványt alkalmazzák.

A Barion mindemellett komoly és valós cég. A fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz-kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB (korábban PSZÁF) engedély száma: H-EN-I-1064/2013, Intézményi azonosító: 25353192, azaz a Magyar Állam őrködik a tiszta működése felett.

A Barion rendszere emellett megfelel PCI-DSS, azaz “Payment Card Industry Data Security Standards” (Kártyás Fizetési Ágazat Adatbiztonsági Szabványok) követelményeinek! Bővebben itt olvashatsz a PCI-DSS-ről.

 

Mérettáblázatok
fogybarat