A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Felina Mérettáblázat

Felina mérettáblázat

bombafigura.hu

Letölthető mérettáblázat

Az internetes vásárlásnál nagyon fontos, hogy pontosan válaszd ki a Rád illő méretet. Ne magszokásból rendelj, hanem pontosan mért le magad egy centiméterrel.

MIÉRT?

Minden melltartó, fehérnemű más, ahhoz, hogy jól érezd magad benne, kellemes viselet legyen, ne szorítson sehol, - és főként az alakformáló fehérneműk esetében - azt az eredményt nyújtsa Neked a ruha, amit vársz, fontos a méreteid nagyon pontos ismerete.

*A kosárméret: melled legszélesebb pontján vezesd körbe a centimétert, tartsd lazán a mérőszalagot, és az így kapott értéket írd fel. Ha E-kosárméretű, vagy ennél nagyobb a melled, döntsd a törzsed 90 fokban előre, és így mérd meg magad.

És ha pont a határon vagy?

Kosárméretnél két méret közül javasolt a nagyobbat választani, kivéve akkor, ha a körméretnél is pont 2 méret között voltál, és a nagyobb méretet választottad. Ilyenkor válaszd a kisebb kosárméretet.

Ha telt, feszes melleid vannak, érdemes eggyel nagyobb kosárméretet választani, mert a kisebb méret oldalt szoríthat. Ha melleid nem feszesek, esetleg fogyókúra vagy szoptatás után vagy (W mellforma), elég lesz a kisebb kosárméret is.

A derékméretet a derekad legvékonyabb részén mérd. Vezesd körbe a centimétert a derekadon, de ne tartsd szorosan, inkább hagyj rá a méretre pár centit. Csípőméret: a csípőd legszélesebb pontján vezesd körbe a mérőszalagot, lazán tartsd, ne szorosan. Mindig vízszintesen tartsd a centit. Az így kapott értékek alapján válaszd ki a méretedet.

 

 

bombafigura.hu

Mérettáblázatok
fogybarat