A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Bugyivonal - ne látsszon át!

Sajnos, sokkal kevesebb figyelmet fordítunk a fehérneműnk kiválasztására, mint kellene. Nyáron, amikor csak egy lenge topot és egy vékony nadrágot vagy szoknyát viselünk, különösen fontos a bugyi és a melltartó kérdése, hiszen egy rossz választás és máris szem elé kerülnek.

Rendkívül kínos, ha a felsőruha alól kilátszik vagy átlátszik a bugyi.

Viselhetsz akármilyen drága ruhát, vagy fehérneműt, tönkre fogja tenni a megjelenésedet. Aki erre a problémára keres megoldást, azt a tanácsot szokta kapni, hogy viseljen tangát. Sok nőtársam viszont pont ezt a fajta bugyit nem venné fel soha.

Aki tangát visel, annak pedig arra kell figyelnie, hogy a nadrág vagy szoknya derék része fölött nehogy megjelenjen a bugyi pántja...

Szóval a tanga sem megoldás mindenre.

Mit tehetünk, hogy stílusos legyen a megjelenésünk, és ne rontsa el az átlátszó fehérnemű látványa? A szűk fazonú ruha vonalát ne törje meg a derék vagy fenék részen bevágó bugyi?

A hollywoodi sztárok hamar megtalálták erre a megoldást, legtöbbször elég szembetűnő, hogy nem viselnek bugyit. Legyen ez ízlés dolga, de ilyenkor fokozottan figyelni kell, mert sok kínos helyzet adódhat.

Jobb megoldás a lézervágott, vagy varrás nélkül készült bugyi: ha nem hibázod el a méretet, akkor finoman  a testhez simul, nem vág be a bőrbe sehol, és gyűrődések sem lesznek rajta.

Felina Rhapsody Bugyi

Fekete vagy sötét ruha alá legjobb feketét venni, de a világosabb ruhák alá a testszínű a legjobb választás. A fehér bugyi még a fehér ruhákon  át is messziről  látszik.

A varrás nélküli bugyikból nyugodtan választhatsz klasszikus fazonút vagy francia bugyit is, tökéletesen a testhez fog simulni. Legtöbbjük anyaga légáteresztő, annyira kényelmesek, mintha semmit sem viselnél.

Bellinda Varrás Nélküli Bugyi

Szerencsére a klasszikus fazonú alsókat már nem a mamabugyikkal azonosítják. Gyönyörű, nőies darabokat lehet venni, csinos, szexi lesz a megjelenésed, és még jól is érzed magad a bőrödben.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat