A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Anita Mérettáblázat

 

Anita Mérettáblázat

bombafigura.hu

Letölthető Mérettáblázat

 

Hogyan válaszd ki a helyes méretet?

 

Az internetes vásárlásnál nagyon fontos, hogy pontosan válaszd ki a Rád illő méretet. Ne magszokásból rendelj, hanem pontosan mért le magad egy centiméterrel.

 

MIÉRT?

Minden melltartó, fűző, fehérnemű más, ahhoz, hogy jól érezd magad benn, kellemes viselet legyen, ne szorítson sehol, és – főként az alakformáló fehérneműk esetében – azt az eredményt nyújtsa Neked a ruha, amit vársz, fontos a méreteid nagyon pontos ismerete.

 

Hogyan mérd magad, ha melltartót szeretnél választani?

 

  1. Mell alatti körméret

 

A centimétert közvetlenül a melled vonala alatt vezesd körbe, a mért cm értéket írd fel. Szorosan tartsd a mérőszalagot. Ez az érték a körméret.

 

  1. Kosárméret

 

Melled legszélesebb pontján vezesd körbe a centimétert, tartsd lazán a mérőszalagot, és az így kapott értéket írd fel. Ha E-kosárméretű, vagy ennél nagyobb a melled, döntsd a törzsed 90 fokban előre, és így mérd meg magad.

 

A kosárméretet az  1.  (Mell alatti körméret) és a  2. érték  különbsége adja.

És ha pont a határon vagy?

Kosárméretnél két méret közül javasolt a nagyobbat választani, kivéve akkor, ha a körméretnél is pont 2 méret között voltál, és a nagyobb méretet választottad. Ilyenkor válaszd a kisebb kosárméretet.

Ha telt, feszes melleid vannak, érdemes eggyel nagyobb kosárméretet választani, mert a kisebb méret oldalt szoríthat. Ha melleid nem feszesek, esetleg fogyókúra vagy szoptatás után vagy (W mellforma), elég lesz a kisebb kosárméret is.


A derékméretet a derekad legvékonyabb részén mérd. Vezesd körbe a centimétert a derekadon, de ne tartsd szorosan, inkább hagyj rá a méretre pár centit. Csípőméret: a csípőd legszélesebb pontján vezesd körbe a mérőszalagot, lazán tartsd, ne szorosan. Mindig vízszintesen tartsd a centit. Az így kapott értékek alapján válaszd ki a méretedet.

 

Mérettáblázatok
fogybarat