A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Amit a kosárméretedről tudnod kell!

Le sem tudnám írni, hányszor találtam szembe magamat ezzel a dühítő helyzettel:

Jóhiszemű hölgy fehérneműboltba be. Melltartót venne. Nem ismeri pontosan a méretét, kér olyan méretet, amit megszokásból viselni szokott. Eladó bólogat.  Perszeeee, hooogyne.. És már mutatja is a kínálatot. Reménybeli vásárló szól, ő nem ezt a méretet kéri. Eladó mosolyog. Nem baj az... a 75D helyett pont jó lesz  a 80C is! A legbelső kapoccsal kell bekapcsolni, és jó lesz.

Reménybeli vevő próbál. Oké, a háta még hagyján, talán éppen passzol, ha a legszorosabbra kapcsolja. A kosara mintha nem lenne olyan kényelmes,  de nem baj, szép a melltartó. Megveszi, kifizet egy nagyobb összeget, mert mondta az eladó, hogy megéri minőséget venni. Hazaviszi, hordja a melltartót. Néhány mosás után bosszankodik, mintha nyúlt volna  a melltartó hátpántja, nem tart! A kosara meg kényelmetlen, nem jó sehogy sem!  Hogy már a neves gyártókban sem lehet megbízni! Elhatározza, többet nem vesz drága melltartót. Tart, ameddig tart, de legalább olcsó lesz.

Tanulság: ismerni kell a pontos méretedet! Ha más méretű melltartót akarnak rád sózni, utasítsd vissza. A fenti példánál maradva: a melltartók a használat, és a mosás során kissé megnyúlhatnak. Ha nem jó méretet vettél, többet nem lesz jó a melltartó, nem fog tartani.

A kosara pedig minden melltartónak más, igazodik a hátpánt méretéhez. Tehát, egy 90D -s melltartó kosara kisebb, mint a 95D-é. Viszont, ha 90D helyett 95C-t ajánlanak, a háta nagy lesz, a kosár pedig sehogyan sem illeszkedik.

Ez nagy melleknél borzasztóan kellemetlen, mert nem fog tartani. A hátpánté a főszerep, hogyha tartásról van szó. Minél nagyobb a melled, annál több kényelmetlenséggel kell számolnod, ha nem jó a melltartód mérete.

Ne hagyd magad rábeszélni más méretre!

Úgy kezdj neki a melltartó vásárlásnak, hogy a méreteiddel pontosan tisztában vagy. Nem csak annyit kell tudnod, hogy te most egy 105F méretű melltartót keresel, hanem pontosan mérd meg magad.

A méretezés gyártónként kissé eltérő lehet.

Ha ezeket a szempontokat szem előtt tartod, többet nem lesz kényelmetlen melltartód, és sokáig örömödet leled bennük.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat