A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

Alakformáló fehérnemű = önbizalomnövelő fehérnemű

 

Ha valamilyen fontos eseményre készülsz, és a legjobb formában akarod magad megmutatni, és szükséged van egy kis önbizalom növelésre, nincs azzal semmi gond, hogyha segítségül hívod az alakformáló fehérneműk erejét.

Alakformáló fehérneműben felveheted azt a nadrágot, ami igazából már kicsi rád, de annyira jól áll, a legvékonyabb simulós ruhádban sem villantasz vele derékhájfodrokat, se kidomborodó pocakot. Akinek van egy kis feleslege, és éppen se ideje, se kedve nincs ahhoz, hogy önsanyargatásba kezdjen, annak az alakformáló fehérnemű nagyon jó megoldás.

Felina Alakformáló Ruha

A felesleget, kidudorodó pocit, narancsbőrt egyenletesen eloszlatja, nem fog sehol semmi kitüremkedni.

Hozzáteszem, nem csak esztétikai célokra jó egy alakformáló fehérnemű. Segíti a szülés, illetve különböző műtétek után a regenerálódást.  Hasműtétek után is kimondottan hasznos, sok fájdalomtól kíméljük meg magunkat. Egy jó hasleszorító bugyi segíti a has visszahúzódását, a szövetek gyorsabb regenerálódását.

Anita Twin Shaper Alakformáló Nadrág

Tévedés, hogy egy ilyen darab  csak a túlsúlyos hölgyeknek lett kitalálva. Egy normál testalkatú nőnek is vannak olyan testrészei, amivel nincs megelégedve. Esetleg a genetikája miatt nem tudja elrejteni a lovaglóhájat, és emiatt nem meri hordani a kedvenc nadrágjait.

Egy jó alakformáló nemcsak leszorít, hanem formál, meg is emel, akár nagyobbnak, formásabbnak is mutat a szükséges helyeken.

Sokan panaszkodnak, hogy az alakformáló fehérneműk szorítanak, és alig lehet bennük mozogni. Ez azért van, mert nem jó a méret, túl kicsit választottak. Egy jó alakformáló sokat javít az alakodon, de azért csodát tenni nem tud! Ha olyan alakformálóba próbálod belepréselni magad, ami túl kicsi, azzal pont az ellenkező hatást éred el, mert a végződéseinél ki fognak buggyanni a hurkák, izzadni fogsz benne és iszonyú kényelmetlenül érzed majd magad.

A jó minőségű alakformáló fehérneműk olyan anyagból készülnek, amelyek elvezetik a bőr kipárolgását, nem fogsz megizzadni bennük.

Az is régen volt már, hogy az alakformáló fehérnemű egyet jelentett a nagyibugyival. Ma már gyönyörű darabok közül lehet választani, szebbnél szebb, szexi alakformálók vannak.

Anita Charlize Body

A kevesebb több: válaszd a megfelelő méretet, ne  a több számmal kisebb alakformálót! Ha arra kerül a sor, hogy le kell vetkőznöd a kiszemelted előtt, nem lesz feltűnő a különbség, valószínűleg nem veszi észre az apró kis csalást. Ha kimondottan szexi alakformáló fehérneműt választasz, elvarázsolod a férfit, és eszébe se jut majd azon gondolkodni, hogy ruhában picit kisebbnek tűnt-e  a hasad.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat