A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Pontos információkért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.
Termékek Menü

A tehermentesítő melltartókról

Nők milliói hordanak nap, mint nap, számukra nem megfelelő melltartót, ezzel egészségüket is kockáztatják. A mellek idő előtti megereszkedésén kívül, hát, váll és deréktáji fájdalmak fogják kísérni mindennapjaikat azoknak, akik nem szánnak időt és pénzt a méretükhöz igazodó melltartó kiválasztására. A kényelmetlenségen túl a rosszul illeszkedő ruhadarab bőrkiütéseket, irritációt is okozhat.

Számos alkalommal bebizonyosodott, hogy a mell megtámasztásának hiánya görnyedt testtartást eredményez, mivel a test megpróbálja kompenzálni a terhelést. A túl szűk hátsó pánt csökkentheti a vér áramlását, bőrirritációt okozhat, valamint nyomhatja az idegeket, amik végül fejfájáshoz vezetnek. Sportolás és intenzív testmozgás közben melleink ugrálnak, a zsírszövet és a mellizmok folyamatos megterhelésnek vannak kitéve. Ilyenkor fokozottan kell figyelnünk a megfelelő melltartó használatára.

A tehermentesítő melltartók kialakítása teljes mértékig megfelel melleink megtartására. Bárki használhatja hétköznapokon is ezt a modellt, de legfőképpen a fizikai munkát végzők és a gyermekeiket emelgető kismamák számára javasolt viselése. A tökéletes tartást az extra vastag kör- és hátpánt biztosítja. A merevítő nem okoz fájdalmat, hanem tökéletesen rásimul testünkre.

A nagy mellű nők számára az évek során akár elviselhetetlenné is válhat a hátfájdalom. Naponta kell átélniük a krónikus problémákat, melyekre megoldást jelenthet a tehermentesítő melltartó használata. Az ő számukra napi szinten javasolt a modell viselése. Azoknak a hölgyeknek, akiket kisebb mellekkel áldott meg a sors, elegendő csak sportoláshoz, nehezebb fizikai munka végzéséhez felvenni ezt a típusú melltartót. Arra felhívjuk a figyelmet, hogy növekvő kosárméret esetében a hátrész és a vállpántok szélessége is arányosan növekszik. Ezt fontos tudnunk, hiszen a melegebb napokban viselt vállpántos ruhánk alól, akár ki is lóghat a melltartó pántja.

A fájdalmak elkerülésén túl, további előnye a tehermentesítő melltartónak alakformáló tulajdonsága. Egyes modellek hosszított fazonnal készülnek, melyek a hastájékon lévő megerősítésük segítségével teszik karcsúbbá alakunkat. A merevítő nélküli változatok is optimális mellformát biztosítanak, mindez köszönhető a 3 részből szabott mellkosaraknak és a körbefutó bedolgozott mellemelőnek.

Óvjuk meg testünk egyik legkényesebb és leglátványosabb részét biztonságos módon, tehermentesító melltartóval.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy értesülj az újdonságokról! Kuponjaink, akcióink CSAK Hírlevél feliratkozók számára elérhetőek. Feliratkozásodat azonnal beváltható kuponnal honoráljuk.

FELIRATKOZOM

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Mérettáblázatok
fogybarat